Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali > GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
  • GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
  • GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
  • GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
  • GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN
  • GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN

GAMPANG HAYANG NEON CAMPUR LENGAN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Iki digawe saka tangan digawe kanthi asli lan digawe saka Strip LED fleksibel, dipasang ing bali akrilik sing jelas kanggo gampang nggantung tembok. Anget lan manis ing omahmu, kamar turu bocah lan papan ing njero ruangan. Pamasangan gampang, konsumsi sing sithik.

Fitur

  • Desain: Seni hiasan omah
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel
  • Gunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion
  • Ngarep / Restaurant / Hotel / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Kaca Lampu Neon Tali

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki