Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign > Logo COCA COLA LED NEON SIGN
Logo COCA COLA LED NEON SIGN
Logo COCA COLA LED NEON SIGN
Logo COCA COLA LED NEON SIGN
  • Logo COCA COLA LED NEON SIGN
  • Logo COCA COLA LED NEON SIGN
  • Logo COCA COLA LED NEON SIGN

Logo COCA COLA LED NEON SIGN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tandha COCA COLA kanggo distributor Coca Cola, nyimpen, bar ngombe, klub, bandara, toko panganan cepet. Logo khusus khusus kalebu huruf lan pola. Priksa lampu sampeyan logo, digunakake kabeh wilayah bisnis. Pamasangan gampang lan ganti papan tetep.

Fitur

  • Desain: logo Coca Cola
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Perusahaan / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki