Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign > TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO
TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO
TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO
  • TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO
  • TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO

TAMPILAN LED TANPA NEON SIGN LOGO

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

LEE SIGNAGE kanggo distributor koleksi LEE, nyimpen, papan dolanan Logo khusus khusus kalebu huruf lan pola. Priksa lampu sampeyan logo, digunakake kanggo pariwara merek. Pamasangan gampang lan ganti papan tetep.

Fitur

  • Desain: logo LEE
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Perusahaan / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki