Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign > BUDWEISER LED NEON SIGN
BUDWEISER LED NEON SIGN
BUDWEISER LED NEON SIGN
  • BUDWEISER LED NEON SIGN
  • BUDWEISER LED NEON SIGN

BUDWEISER LED NEON SIGN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

SIGNAGE kanggo para distributor bir Budw, toko, gym, papan dolanan, restoran, bar anggur lan bar disko. Menehi logo sampeyan, aku bakal murup logo sampeyan.

Fitur

  • Desain: logo BEER
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu hiasan / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Perusahaan / Toko / Gym

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki