Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign > KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
  • KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
  • KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO
  • KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO

KOLEKSI FASHION LED NEON SIGN LOGO

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tandha KOLEKSI FASHION kanggo sandhangan, sepatu, tas, distributor & toko. Ora mung logo uga iklan ing toko, blanja, plaza kutha, dalan blanja lan ing ngendi wae duwe blanja. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Akeh pilihan warna lan ukuran sing kasedhiya. Menehi logo sampeyan, aku bakal menehi cahya kanggo logo luwih jelas lan apik.

Fitur

  • Desain: logo Busana
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Pameran / Toko / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Tampilan tabletop

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

7

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki