Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign > H&M LED NEON SIGN BOARD
H&M LED NEON SIGN BOARD
  • H&M LED NEON SIGN BOARD

H&M LED NEON SIGN BOARD

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

SIGNAGE KOLEKSI FASHION kanggo distributor sandhangan lan nyimpen. Werna warna lan warni, ora mung logo uga iklan ing toko, mall, plaza kutha, dalan blanja lan ing endi wae duwe blanja kain. Signage khusus khusus kalebu jeneng & logo bisnis. Menehi logo sampeyan, aku bakal entheng logo sampeyan supaya luwih jelas lan apik.

Fitur

  • Desain: logo Busana
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Logo Sign Neon Sign Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Pameran / Toko / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Tampilan tabletop

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Logo Neon Sign

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki