Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
TANPA PUTIH LED NEON
TANPA PUTIH LED NEON
TANPA PUTIH LED NEON
  • TANPA PUTIH LED NEON
  • TANPA PUTIH LED NEON
  • TANPA PUTIH LED NEON

TANPA PUTIH LED NEON

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Pilihan sing paling apik kanggo wedding, pesta omah, hotel, liburan lan restoran mewah. Ora mung mewah kanggo bisnis, nanging uga kepenak lan anget kanggo omah. C oncise nanging ora sithik .

Kepiye babagan aplikasi kanggo toko kembang, toko kopi, bar anggur?

Fitur

  • Desain: Ora mung serat
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Surat Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya lampu / Cahya pariwara / Lampu papan tanda / Logo
  • Ngarep / Perusahaan / Pameran / Toko / Restoran

Munggah

  • Dipasang tembok
  • Dinding tembok
  • Ceiling-hung

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis
  • Bebarengan teks
  • Rectangle (bunder sudhut)

7

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Tandha Wedding Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki