Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > LED Neon Lampu Hiasan > Tandha Wedding Neon > SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
  • SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
  • SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
  • SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN
  • SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN

SEMUA INGKE ISTUK ING DONGENG NEGARA SIGN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Dekorasi tembok kanggo omah, pesta, perusahaan, toko, ete.

Fitur

  • Desain: Pernikahan lan pesta
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Lampu Tali Neon Tali Fleksibel
  • Gunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion
  • Ngarep / Restaurant / Hotel

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : LED Neon Lampu Hiasan > Tandha Wedding Neon

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki