Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Bukak Tandha
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bukak Tandha

Kategori produk dari Bukak Tandha , kami produsen khusus dari Cina, Led Open Sign , Bukak Tandha pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Bukak Neon Terang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bukak Tandha Supplier

Tandha mbukak neon LED. Efisien energi, 70% kurang saka tabung kaca neon tradisional. Tandha garis garis abang lan tandha tandha OPEN sing biru.

C omm komersial menehi tandha mbukak kanggo toko spa, toko pijet, kolam renang, salon, toko paku, pantai, klub, toko apotek & toko toko. Ora mung tandha mbukak retro neon, nanging uga tandha hiasan kanggo jendhela kafe, pub, pizza, roti & cupcake nalika neon dipadhangi.

Pemasangan asy. Tempel pancing adesif (klebu) ing jendela, banjur gantung kanthi chain hanging (klebu).

S umur, umur dawa & gampang operasi. Gunakake UL neon LED kadhaptar & adaptor DC12V voltase sithik (klebu), jaminan sing aman. Ora ana baterei & remot Controller sing ora bisa diaktifake nalika baterei sel telpon remot kosong (angel kanggo pangguna umum ngganti baterei sel) utawa keyboard ilang.

Tandha unik. Kerajinan gaweyan tangan dening seniman. Saben lampu neon OPEN dipasang ing papan akrilik kanthi tangan.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki