Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Bukak Tandha > LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI
LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI
  • LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI

LED GAMPANG DIBUKA KEDAI DIRI

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Lampu tutup terbuka LED kanggo stasiun petro, toko, toko, restoran, bar anggur, bar disko. Iki minangka produk bisnis sing misuwur. Werna siji lan warni kasedhiya. Toko khusus lan stasiun petro khusus. Switch ON / OFF sing kasedhiya, uga bisa cocog karo bank listrik DC12V.

Fitur

  • Desain: Cahya mbukak bisnis
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Tandha Open Neon Fleksibel
  • Kasedhiya anti banyu
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya lampu lampu / iklan tertutup
  • Toko / Restoran / Bar

Munggah

  • Window-hung
  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : Lampu Neon LED Lampu > Bukak Tandha

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki