Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Lampu Neon LED Lampu > Tandha Bisnis Ruangan
Layanan Online
Steven Wu

Mr. Steven Wu

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tandha Bisnis Ruangan

Kategori produk dari Tandha Bisnis Ruangan , kami produsen khusus dari Cina, Tandha Bisnis Ruangan , Tandha Led Custom Custom Outdoor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Surat Cahya njaba R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tandha Bisnis Ruangan Supplier

Umur lan kekiatan dawa: adhedhasar teknologi LED & struktur anyar, supaya lampu iki bisa nganti umur 100.000 jam kanthi dawa. Hubungane karo tabung neon kaca, kekuwatane, amarga ora prelu dianggep masalah kaca sing rusak.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki