Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Restaurant Neon Signs > BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN
  • BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

BAR RAHSIA NEON CAMPUR LAMPIRAN

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: Other

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Tandha neon merek bisnis kanggo restoran, bar lan restoran. Lampu anget lan manis kanggo narik kawigaten lan tetep dadi klien sampeyan. Gambar sing warni lan apik kabeh pengin, tandha unik, tandha apik tenan.

Fitur

  • Desain: Bar kopi
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Tipe Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Restoran / Bar / Hotel / Toko / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Restaurant Neon Signs

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki