Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Restaurant Neon Signs > GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE
GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE
  • GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

GOLF LIGHT UP NEON SIGNAGE

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Umur lan kekiatan dawa: Adhedhasar teknologi LED, struktur anyar, supaya lampu iki bisa umure umur 10,000 jam ing kasus apa wae, relatif karo kaca neon, daya tahane ora bisa dipertanggungjawabake, iki uga minangka ciri LED lampu segar.

Fitur

  • Desain: Golf
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Tipe Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Lampu dekorasi / Cahya fashion / Cahya pariwara / Logo
  • Restoran / Bar / Hotel / Toko / Toko

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

7

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Restaurant Neon Signs

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki