Komunikasi karo Supplier? Supplier
Steven Wu Mr. Steven Wu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 Email:252413883@qq.com
Home > Produk > Tandha Neon Custom LED > Simpen Neon Tandha > LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS
  • LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

LED NEON SIGN ART FOR BUSINESS

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: CCC, RoHS, CE, Other

Power: Other

Emitting Color: Other

Voltage: 12V

IP Rating: Other

Additional Info

Packaging: Carton

Produktivitas: 1000 meters

Brand: Baiyang

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: CN

Port: SZ,GZ,HK

Deskripsi Produk

Kabeh jinis papan tandha neon digunakake ing kabeh bisnis, uga kantor lan omah.

Tandha neon pratandha khusus.

Tandha lampu neon LED.

Tandha akrilik sing kena pengaruh.

Fitur

  • Desain: seni Neon
  • Werna: Akeh warna kasedhiya
  • Ukuran: Kustom
  • Panjang kabel standar: 2m
  • Plug-In: Ya
  • Jenis bohlam: tali neon fleksibel LED
  • Jinis Produk: Tandha Neon Tandha Fleksibel
  • Kanggo nggunakake njero ruangan mung
  • Daya listrik kalebu
  • Plancar AS, EU, UK, AU, etc
  • Tali gantung tahan karat lan sekrup kasedhiya

Aplikasi & Papan

  • Cahya tembok / Cahya hiasan / Cahya fashion / Cahya langsung / Lampu pariwara
  • Toko / Restoran / Toko / Bar / Gym

Munggah

  • Dipasang tembok

Motong akrilik

  • Garis njelaske nganggo garis garis

00008

Kategori Produk : Tandha Neon Custom LED > Simpen Neon Tandha

Email menyang supplier iki
  • Mr. Steven Wu
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki