Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Steven Wu Mr. Steven Wu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-755-23010875 email:252413883@qq.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen Oleda Téhnologi Co, Ltd, ngadeg taun 2009, ayana di Shenzhen China. Éta mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sagala jinis produk LED. Éta komitmen pikeun ngabantosan industri pikeun ningkatkeun kualitas LED sareng ngadamel unggal usaha pikeun ngamajukeun pamekaran industri LED. Tanda Baiyang® sacara lega dianggo di sakumna dunya langkung ti 100 nagara.Terjakeun hubungan kerjasama strategis jangka panjang anu seueur sareng seueur merek luar negeri sareng luar negeri.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen Oleda Téhnologi Co, Ltd, ngadeg taun 2009, ayana di Shenzhen China. Éta mangrupikeun perusahaan anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sagala jinis produk LED. Éta komitmen pikeun ngabantosan industri pikeun ningkatkeun kualitas LED sareng ngadamel unggal usaha pikeun ngamajukeun pamekaran industri LED. Tanda Baiyang® sacara lega dianggo di sakumna dunya langkung ti 100 nagara.Terjakeun hubungan kerjasama strategis jangka panjang anu seueur sareng seueur merek luar negeri sareng luar negeri.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan